May 13
Events

Meer weten over belastingen? Schrijf je in voor de informatiesessies!

Uit de resultaten van de enquête die de Kamer van Koophandel Bonaire onlangs heeft gepubliceerd, is gebleken dat ondernemers op Bonaire graag meer steun en informatie willen ontvangen als het gaat om fiscale zaken. Om hier gehoor aan te geven, zal de KvK in samenwerking met ‘HBN Law & Tax – Bonaire’ deze maand diverse informatiesessies organiseren waar verschillende relevante aspecten van de belasting zullen worden besproken.

Op vrijdag 24 mei 2024 zal in de ochtend (10:00 – 11:30) een EXTRA sessie worden gehouden over de verschillende heffingen van belasting van de winst en opbrengsten. Deze sessie is voornamelijk voor eenmanszaken (EZ) en freelancers interessant.

Tevens op vrijdag 24 mei 2024, zal er in de middag (14:00 – 15:30) een EXTRA sessie worden verzorgd over de heffingen van belastingen over inkomsten. Deze sessie is voornamelijk voor vennootschappen en directeur-aandeelhouders interessant.

Op donderdag 23 mei 2024 (14:00 – 15:30) een EXTRA sessie over indirecte belastingen voor ondernemers en vennootschappen (loonbelasting en ABB) worden verzorgd met additioneel een aantal aandachtspunten van het formeel belastingrecht.

Voertaal: Nederlands (uitleg in Papiamentu)
Locatie: Kamer van Koophandel, Kaya Amsterdam 23

Gratis aanmelden