U gaat als bedrijf verhuizen, u heeft een nieuwe directeur, een nieuw telefoonnummer of u wilt een handelsnaam toevoegen? De keuzes zijn onbeperkt maar de uitkomst is hetzelfde: alle wijzigingen dienen verplicht te worden doorgegeven aan het handelsregister. U dient dit binnen 7 dagen nadat de verandering is ingegaan door te geven.

De wijzigingen kunnen direct en digitaal aan ons worden doorgegeven. Vaak is het noodzakelijk hiervoor een bewijs te overleggen. Deze kunt u uploaden in ons handelsregistersysteem en op deze manier aan ons verzenden. De meest voorkomende wijzigingen zijn:

  • Wijziging functionarissen vennootschap
  • Wijziging contact gegevens onderneming
  • Wijziging bedrijfsactiviteiten onderneming

Voor het doorgeven van een wijziging is het belangrijk dat u een bevoegde persoon bent en met uw login en bijbehorend wachtwoord kunt inloggen. Om te zorgen dat alleen bevoegde personen wijzigingen doorgeven wordt aan deze personen een “access code” verstrekt. Om deze access code op te vragen klikt u HIER om een nieuwe code aan te vragen via uw login in het handelsregistersysteem.

Mocht u thuis niet beschikken over een computer en scanner dan kunt u bij de Kamer van Koophandel langskomen om daar uw gewijzigde gegevens in te vullen in onze “Digitale kiosk”. Medewerkers van de Kamer van Koophandel zijn dan graag bereid u te assisteren bij het online invullen van de gegevens in het handelsregister.

Mutaties doorvoeren voor gegevens in uw onderneming

Neem direct contact met ons op