Nov 12
Events

Bonaire Chamber Art Exhibition 2021

Calling all ARTISTS on Bonaire!!!!

De Kamer van Koophandel Bonaire organiseert samen met het Openbaar Lichaam Bonaire en Qredits Bonaire, The Bonaire Chamber Art Exhibition 2021 . Tijdens deze expositie krijgen de kunstenaars die zich hebben aangemeld op 12 november een seminar van de KvK over hoe zij hun passie of hobby kunnen commercialiseren en tevens zal Qredits Bonaire informatie verstrekken  over hun Cultuurlening BES die gericht is op dit doelgroep.

Op 13 november zullen de kunstwerken van de deelnemende kunstenaars in het pand van de Kamer van Koophandel worden geëxposeerd en kan het publiek binnen stappen om deze te bezichtigen en te kopen.

Hiervoor nodigt de KvK hierbij kunstenaars uit die actief zijn in alle categorieën van kunst, zoals schilders, beeldende kunsten, grafische industrie, fotografie om zich aan te melden via de volgende link  https://bit.ly/3G4QZii. Aanmelding is mogelijk tot uiterlijk 27 oktober 2021. Deelname is volledig GRATIS en u hoeft niet als bedrijf ingeschreven te staan in het Handelsregister om hieraan mee te kunnen doen. Dus REGISTREER SNEL!!!