Jun 24
Events

Informatiebijeenkomst voor deelname EmigratieBeurs 2020

Heeft u interesse om op de EmigratieBeurs 2020 in Nederland te staan? Ondernemers zijn uitgenodigd voor een presentatie en brainstormsessie met Tom Bey, Directeur van de EmigratieBeurs, bij de KvK Bonaire.

Op 8 en 9 februari 2020 opent voor de 24e keer de EmigratieBeurs haar deuren in Expo Houten. De EmigratieBeurs is een jaarlijks evenement dat zich richt op emigranten, re-emigranten, expats, studenten, ondernemers, pensionado’s en andere landverhuizers. Jaarlijks wordt de beurs bezocht door ruim 11.000 mensen, die zich oriënteren, informeren of zaken doen bij meer dan 200 internationale exposanten en de 80 inhoudelijke presentaties op het gebied van wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland. Naast de diverse landen en regio-presentaties staan er bedrijven die personeel zoeken, makelaars van onroerend goed, scholen, ziekenhuizen, overheden, ambassades, banken, verhuisbedrijven, adviesbureaus, belastingadviseurs, verzekeringsbedrijven, emigratie begeleidingsbedrijven etc.

Dutch Caribbean, Gastland EmigratieBeurs 2020

Het Caribische straatje is één van de drukst bezochte (re)emigratie bestemmingen op de EmigratieBeurs. Rust, ruimte, een plek onder de zon. Jaarlijks vertrekken vele Nederlandse emigranten en eilandskinderen naar de Caribische eilanden om er te wonen, te werken of om er een bedrijf op te zetten. Zij werken zo mee aan de economische groei in de Gezondheidszorg, Infrastructuur, IT en Toerisme. De Caribische eilanden (Curacao, St. Maarten, Aruba en de BES-eilanden), overheidsinstanties, makelaars, verhuisbedrijven en andere dienstverleners helpen tijdens de EmigratieBeurs de toekomstige eiland bewoners met hun (re)emigratie plannen.

Onderwerp: Dutch Caribbean gastland EmigratieBeurs 2020 – Nederland
Datum: 24 juni 2019
Tijdstip: 10.00 uur
Locatie: Kamer van Koophandel, Kaya Amsterdam, Kralendijk
Website: https://www.emigratiebeurs.nl/nl/

U wordt vriendelijk verzocht u aan te melden via support@emigratiebeurs.nl.