Oct 05
Events

Informatiebijeenkomst: Zakendoen met Suriname

Wilt u groeien met uw bedrijf en internationaal zakendoen? In samenwerking met de Kamer van Koophandel Bonaire organiseert Internationaal Ambitieus de informatiebijeenkomst ‘Zakendoen met Suriname’.

Internationaal Ambitieus is het platform dat staat voor zakelijke verbinding tussen de 9 landen waar er Nederlands wordt gesproken of onderdeel zijn van het Koninkrijk der Nederlanden. Door ons internationale netwerk in te zetten kunnen wij een matchmaking voor u creëren met buitenlandse bedrijven.

Suriname
Suriname telt rond de 560.000 inwoners en is lid van het Caribische handelsblok (Caricom). Hierdoor is de hele afzetmarkt rond de 17 miljoen personen. De regering is bezig met een aantal structurele hervormingen. Om het financiële systeem te versterken is nieuwe wetgeving op banktoezicht aangenomen. Ook is anti-witwaswetgeving uitgevoerd. Deze hervormingen zorgen voor een gunstiger investeringsklimaat.

De informatiebijeenkomst
Tijdens het event van vrijdag 5 oktober ontvangt u meer informatie over wat internationaal ondernemen voor de groei van uw bedrijf kan betekenen. Over Suriname zullen wij de zakelijke mogelijkheden, marktkenmerken, economische ontwikkeling en het internationale congres dat wij organiseren in november presenteren.

De voertaal van de bijeenkomst is Nederlands.

Kosten:
Deelname aan het event is gratis.

Programma:
09:40 – 09:55  Inloop

10:00 – 10:05 Pascal Fredrik, Internationaal Ambitieus – Opening
10:05 – 10:15 Kamer van Koophandel – Waarom exporteren voor de groei van uw bedrijf?
10:15 – 10:30 Silvino Seymor – Internationaal Ambitieus – Marktkenmerken, zakelijke cultuurverschillen en kansrijke sectoren in Suriname
10:30 – 10:45 Ondernemer Bonaire – Praktijkervaringen

10:45 – 12:00 Netwerkmoment

Congres Suriname
Internationaal Ambitieus heeft in februari en oktober 2017 reeds succesvolle en uitverkochte congressen georganiseerd met als thema ”zakendoen met Nederland, Curaçao & Suriname”. Tijdens het aankomende congres van 14 & 15 november 2018 zullen de topsprekers uit Aruba, Curaçao, Nederland en Suriname de nadruk leggen op: het belang van internationaal zakendoen, export en kansen in toerisme. Daarnaast nodigen wij ook ondernemers en investeerders uit vanuit Bonaire om actief te zoeken naar samenwerkingsverbanden. Voor meer informatie kunt u op onderstaande afbeelding klikken.

Register-Button