Jan 19
Events

KvK organiseert de workshop: ‘Make your business unshakable in 2023’

De Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire nodigt in samenwerking met Ki Connect leidinggevende ondernemers en hun managers uit op de ochtend van 1 februari voor de workshop ‘Make your business unshakable in 2023’. Dit is een unieke kans om nieuwe capaciteiten en vaardigheden op te doen.

Lokale bedrijven maken onzekere tijden door. Naast de onvoorspelbare externe factoren, zoals inflatie en gebrek aan economische stabiliteit is er ook sprake van interne ontwikkelingen, zoals uitdagingen op de werkvloer en generatieverschillen. Om een sterk en bestendig bedrijf te realiseren, is het onontbeerlijk om een ​​energieke werkomgeving te creëren en een zeer betrokken en loyaal team te onderhouden dat wil uitblinken, ongeacht de obstakels die zij tegenkomen.

In de workshop helpen we de deelnemende leiders om hun doel als veerkrachtige leider te vinden door hun kwaliteiten te identificeren en ze te leren hoe ze deze kunnen afstemmen op de doelstellingen van het bedrijf en nieuwe energie in te blazen.

We nodigen de ondernemers uit om leidinggevenden in te schrijven, zodat ze veerkrachtige leiders kunnen worden en u kunt genieten van alle voordelen, waaronder een vermindering van het ziekteverzuim van werknemers, het creëren van zelfmotiverende teams en uiteindelijk het verhogen van de bedrijfsresultaten.

Ook dit jaar zal de Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire zich blijven inzetten om de ondernemers van het eiland te voorzien van workshops, cursussen en projecten. Deelname aan de workshop is GRATIS en wordt bij Delfins Beach & Resort Bonaire gehouden van 8:00 tot 12:00 in de ochtend. We hebben beperkte plaatsen, schrijf je dus zo snel mogelijk in, bij voorkeur vóór 25 januari. De voertaal is Engels.

Voor vragen en informatie over deze workshop of andere zaken kunt u contact opnemen met de Kamer van Koophandel op 717-5595 of een mail sturen naar bis@kvkbonaire.com.