Aug 30
Events

TCB introduceert het Innovation Project met kans om $10.000 te winnen

TCB heeft het Tourism Innovation Project gelanceerd, een samenwerkingsverband tussen TCB en Kamer van Koophandel (KvK) om de toeristische sector van Bonaire te herdefiniëren.

Het project heeft tot doel innovatieve concepten te ontdekken die de ervaringen van bezoekers op het eiland zullen transformeren. Deelnemers, waaronder ondernemers, gevestigde bedrijven en gepassioneerde individuen, worden uitgenodigd om deel te nemen.

Na registratie volgen de deelnemers een verplichte workshop om hun ideeën te verfijnen en hun presentatievaardigheden te verbeteren. Tijdens het laatste ‘Shark Tank’-evenement wordt de potentiële impact van elk project beoordeeld. De uiteindelijke winnaar ontvangt een investering van $10.000 om hun visionaire toerismeconcept tot leven te brengen.

Gezien de exclusiviteit van de beschikbare ruimtes is de urgentie van deze kans cruciaal. Aspirant-kandidaten worden sterk aangemoedigd om hun sollicitatie vóór 14 september 2023 in te dienen om hun rechtmatige plaats in deze transformerend avontuur veilig te stellen.

Ga voor uitgebreide informatie en om uw aanvraag in te dienen naar: https://bonaireisland.com/tip/

Neem voor meer informatie contact met ons op via marketing@bonaireisland.com of bel: 717-8322.

Lees hier meer: https://shorturl.at/exLTX