Nov 06
Events

WORKSHOP UseCLARK

ABSORBING INFORMATION
Ontdek verschillende manieren om complexe informatie sneller en nauwkeuriger te lezen.
Hoe kun je een boek lezen in de helft van de tijd, maar met een beter begrip van de tekst? Hoe kun je meer onthouden, en tegelijkertijd overzicht houden? En hoe kun je ervoor zorgen dat je gefocust bent, tijdens het opnemen en verwerken van informatie? In het kort: hoe optimaliseer je de manier waarop je brein werkt?

FOCUS MANAGEMENT
Verbeter je focus en je productiviteit schiet omhoog!
Ben je weleens afgeleid tijdens het lezen of het luisteren naar een presentatie? Dan ben je niet de enige. 95% van ons is heel snel afgeleid. Door een gebrek aan concentratie tijdens het lezen, moeten we bladzijden opnieuw lezen en wordt informatie moeilijker in ons geheugen opgeslagen.
Per dag verliezen we 2.1 uur door gebrek aan concentratie. In deze training verhogen we de concentratie, zodat het werk je minder energie kost en je op een dag meer gedaan krijgt.

MEMORY MASTER
Hoe snel vergeten we?
Als je moeite hebt met het onthouden van informatie, dan ben je niet de enige. Voor de meesten van ons is dat erg lastig.
Binnen 1 dag vergeten we 70% van de informatie die voor ons relevant is. Hoe goed je informatie kunt onthouden, heeft niets te maken met intelligentie, leeftijd of zelfs de kwaliteit van je geheugen. Hoe goed je iets kunt onthouden heeft puur te maken met de methoden die je gebruikt om de informatie in je geheugen op te slaan.

Tijdens de training ontvang je onze trainingsmaterialen, en het boek ‘Lezen, weten en niet vergeten’ van Mark Tigchelaar.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via +5999 844 00 60 of via e-mail info@blackcuracao.com.

Data:      6 & 7 november 2018
Tijdstip: 08.00 – 12.00 uur
Kosten:  (Speciale tarief) USD 395,- inclusief OB (Lesmateriaal inbegrepen)
Locatie:  KvK Bonaire ( Kaya Amsterdam)

Register-Button