Aug 23
Nieuws

π’π­πšπ«π­ 𝐊𝐯𝐊 π€πœπšππžπ¦π² πŸπŸŽπŸπŸ’: π•πžπ«π¬π­πžπ«π€π’π§π  𝐯𝐚𝐧 𝐑𝐞𝐭 𝐎𝐧𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞𝐦𝐞𝐫𝐬𝐜𝐑𝐚𝐩 𝐨𝐩 𝐁𝐨𝐧𝐚𝐒𝐫𝐞

Donderdag 22 augustus 2024 – De Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire (KvK Bonaire) heeft donderdag 22 augustus jl. met succes het startschot gegeven voor de KvK Academy 2024. Dit jaar gaat de Academy weer van start met zowel een Papiaments-sprekende als een Nederlandstalige groep. Het doel van de KvK Academy is om het ondernemerschap op Bonaire te versterken en daarmee een belangrijke bijdrage te leveren aan de fortificatie van de lokale economie.

Onder de slogan “Educating & Empowering Entrepreneurs” richt de KvK Academy zich op het bieden van waardevolle kennis en vaardigheden aan ondernemers. De deelnemers aan het programma zullen door gastdocenten van lokale instellingen en medewerkers van de Kamer van Koophandel Bonaire worden bijgeschoold op essentiΓ«le ondernemersvaardigheden.

De KvK Academy is een initiatief dat volledig is ontwikkeld door de Kamer van Koophandel Bonaire, met als doel het ondernemerschap op het eiland naar een hoger niveau te tillen.