Mar 17
Nieuws

Aangepaste Service KvK Bonaire vanaf 18 maart 2021

Door de verscherpte maatregelen ter beheersing van COVID-19 zijn we genoodzaakt om per 18 maart 2021tijdelijk aanpassingen te doen in onze dienstverlening.

Sluiting kantoor KvK
Het kantoor van de Kamer van Koophandel zal gesloten zijn. U wordt geadviseerd om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheden om ons via e-mail te benaderen zodat fysieke bezoeken gelimiteerd blijven tot de gevallen waarvoor er van tevoren een afspraak is gemaakt. Voor het maken van een afspraak kunt u een mailtje sturen naar  klantenservice@kvkbonaire.com. We zullen alle emails z.s.m. beantwoorden rekening houdend met de huidige situatie. Afspraken zullen gepland worden voor gedurende de week op tijdstippen tussen 10.00 am en 12.00 pm. U wordt tevens verzocht om zoveel mogelijk met pin pas of online te betalen.

Aanvragen uittreksel
Wilt u een uittreksel aanvragen stuur ons dan een mailtje naar klantenservice@kvkbonaire.com. Vermeld daarin duidelijk de volledige (handels)naam van het bedrijf en KvK-nummer waar u een uittreksel van wilt aanvragen. U krijgt van ons een bevestiging dat uw aanvraag is ontvangen. U wordt verzocht per bank te betalen op MCB rekening 102.822.07 of RBC rekening 84000000 23.06.2712.  Als u ons het betalingsbewijs terugstuurt, dan maken wij het uittreksel voor u gereed. U krijgt een bericht met datum en tijd wanneer het uittreksel kan worden opgehaald.

Inschrijven van bedrijven
We vragen u om inschrijvingen van nieuwe bedrijven even uit te stellen als dat mogelijk is. Is uitstellen echt niet mogelijk en wilt u een nieuw bedrijf inschrijven, dan kan dit ook via de email worden geregeld. Stuur ons een mailtje met het verzoek tot inschrijving. U dient eerst het juiste formulier voor inschrijvingen zelf te downloaden* van onze website: https://bonairechamber.com/downloads/ . Vervolgens verzoeken we u het formulier ingevuld samen met de benodigde onderliggende stukken aan ons te sturen naar: klantenservice@kvkbonaire.com. Na ontvangst van deze formulieren zullen we contact met u opnemen, via het telefoonnummer dat bij de KvK geregistreerd staat, om de informatie te verifiëren. Na verificaties worden de inschrijving binnen 7 werkdagen verwerkt indien alle aangeleverde informatie volledig zijn.

Doorgeven mutaties
Wilt u een mutatie van uw inschrijving doorgeven, dan kan ook dit via de email worden geregeld.  U kunt het juiste formulier voor mutaties zelf downloaden van onze website: https://bonairechamber.com/downloads/. Weet u niet welk formulier u nodig heeft voor uw handeling, mail ons dan even en we helpen u ook daarin uiteraard graag verder. We verzoeken u het formulier ingevuld samen met de relevante onderliggende stukken naar ons te sturen via: klantenservice@kvkbonaire.com. Na ontvangst van deze formulieren zullen we contact met u opnemen, via het telefoonnummer dat bij de KvK staat geregistreerd, om de mutaties te verifiëren. Als dat niet lukt zullen we op een andere manier de mutatie verifiëren. Na verificaties worden de mutaties binnen 7 werkdagen verwerkt indien alle aangeleverde informatie volledig zijn.

Betalen van de jaarlijkse Bijdrage
U wordt verzocht om betalingen van de jaarlijkse bijdrage per bank te betalen op MCB rekening 102.822.07 of RBC rekening 84000000 23.06.271 onder vermelding van de factuurnummer of KvK-nummer. We verzoeken u ons het betalingsbewijs te mailen naar administratie@kvkbonaire.com.