Mar 05
Nieuws

Aangepaste Service KvK Bonaire vanaf 8 maart 2021

De Kamer van Koophandel vindt bereikbaarheid en toegankelijkheid belangrijk, maar ook de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat hoog in het vaandel. Door de verscherpte maatregelen ter beheersing van  COVID-19 zijn we genoodzaakt om per 8 maart 2021 tijdelijk aanpassingen te doen in onze dienstverlening.

Dit betreft aanpassing van onze openingstijden en wijzigingen betreffende de veel voorkomende fysieke diensten, zoals het aanvragen van uittreksels, inschrijven van bedrijven,  doorgeven van mutaties en het betalen van de jaarlijkse bijdrage. Lees daarover hieronder meer.

Aangepaste openingstijden
De Kamer van Koophandel zal van maandag tot en met vrijdag alleen tussen 10.00 en 13.00 open zijn om klanten te ontvangen. U wordt geadviseerd om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheden om ons via e-mail te benaderen zodat fysieke bezoeken gelimiteerd worden. Tevens wordt u verzocht om zoveel mogelijk met pin pas of online te betalen.

COVID-19 maatregelen
De Kamer van Koophandel staat maximaal 3 klanten tegelijkertijd toe in de lobby, handen moeten gedesinfecteerd worden en er dient een afstand van minimaal 1,5 meter van anderen te worden gehouden. Tevens is het dragen van een mondkapje vanaf verplicht.

Aanvragen uittreksel
Wilt u een uittreksel aanvragen stuur ons dan een mailtje naar klantenservice@kvkbonaire.com. Vermeld daarin duidelijk de volledige (handels)naam van het bedrijf en KvK-nummer waar u een uittreksel van wilt aanvragen. U krijgt van ons een bevestiging dat uw aanvraag is ontvangen. U wordt verzocht per bank te betalen op MCB rekening 102.822.07 of RBC rekening 84000000 23.06.2712.  Als u ons het betalingsbewijs terugstuurt, dan maken wij het uittreksel voor u gereed. U krijgt een bericht met datum en tijd wanneer het uittreksel kan worden opgehaald.

Inschrijven van bedrijven
Wilt u een nieuw bedrijf inschrijven, dan kan dit ook via de email worden geregeld. Stuur ons een mailtje met het verzoek tot inschrijving. U dient eerst het juiste formulier voor inschrijvingen zelf te downloaden* van onze website: https://bonairechamber.com/downloads/. Vervolgens verzoeken we u het formulier ingevuld samen met de benodigde onderliggende stukken aan ons te sturen naar: klantenservice@kvkbonaire.com. Na ontvangst van deze formulieren zullen we contact met u opnemen, via het telefoonnummer dat bij de KvK geregistreerd staat, om de informatie te verifiëren. Na verificaties worden de inschrijving binnen 5  werkdagen verwerkt indien alle aangeleverde informatie volledig zijn.

Doorgeven mutaties
Wilt  u een mutatie van uw inschrijving doorgeven, dan kan ook dit via de email worden geregeld.  U kunt het juiste formulier voor mutaties zelf downloaden van onze website: https://bonairechamber.com/downloads/. Weet u niet welk formulier u nodig heeft voor uw handeling, mail ons dan even en we helpen u ook daarin uiteraard graag verder. We verzoeken u het formulier ingevuld samen met de relevante onderliggende stukken naar ons te sturen via: klantenservice@kvkbonaire.com . Na ontvangst van deze formulieren zullen we contact met u opnemen, via het telefoonnummer dat bij de KvK staat geregistreerd, om de mutaties te verifiëren. Als dat niet lukt zullen we op een andere manier de mutatie verifiëren. Na verificaties worden de mutaties binnen 5 werkdagen verwerkt indien alle aangeleverde informatie volledig zijn.

Betalen van de jaarlijkse Bijdrage
U wordt verzocht om betalingen van de jaarlijkse bijdrage per bank te betalen op MCB rekening 102.822.07 of RBC rekening 84000000 23.06.271 onder vermelding van de factuurnummer of KvK-nummer. We verzoeken u ons het betalingsbewijs te mailen naar administratie@kvkbonaire.com.

Krijgt u binnen 24 uur geen reactie van ons op uw email, wilt u dan zo vriendelijk zijn om ons telefonisch te benaderen op 717-5595, ext 5008. We staan u graag te woord!

Deze tijdelijke aanpassingen in onze dienstverlening gaan in per 8 maart 2021 en duren voort zolang dit noodzakelijk is.

Contact
Nog even onze contactgegevens voor u op een rijtje: