Sep 14
Nieuws

COVID-19 ENQUETE VOOR ONDERNEMERS

Met deze korte vragenlijst willen wij – de Kamer van Koophandel Bonaire – inzicht krijgen in de actuele impact van de coronacrisis op uw onderneming. Daarnaast is deze enquête bedoeld om te verifiëren of de steunmaatregelen die eerder zijn genomen passend zijn voor de ondernemingen op Bonaire. De informatie wordt gebruikt om goed onderbouwd te kunnen aangeven waar de nieuwe regelingen moeten worden aangepast om ze effectiever te maken voor het bedrijfsleven van Bonaire.

De uitkomsten en inzichten van deze inventarisatie worden op de website van de Kamer van Koophandel Bonaire gedeeld. Uiteraard zullen wij met uw gegevens vertrouwelijk omgaan en zullen de antwoorden niet naar uw bedrijf te herleiden zijn.  Wij blijven ons best doen als KVK Bonaire om uw bedrijf de komende weken  en maanden te voorzien van informatie en advies.

De enquête is  gedurende een week in te vullen van maandag 14 september tot en met maandag 21 september 2020. Het invullen van de enquête duurt tussen de 5 en 10 minuten van uw tijd. Indien u meerder bedrijven heeft wilt u dan zo vriendelijk zijn om deze enquête per bedrijf in te vullen?