Jan 08
Nieuws

Handelsmissie agrarische sector, Fruit Logistica

Landbouw is en wordt steeds belangrijker op Bonaire. En het eiland biedt, o.a. met behulp van nieuwe technieken, veel mogelijkheden voor de agrarische (AGF) sector. Deze mogelijkheden probeert de KvK zoveel mogelijk in kaart te brengen en te verzamelen, om de AGF-sector te ondersteunen.

Een van deze mogelijkheden is de beurs Fruit Logistica, welke van 6 t/m 8 februari 2019 gehouden wordt in Berlijn, Duitsland. Vanuit Curaçao organiseert het bedrijf XcelBiz BV een 2-daagse handelsmissie naar deze beurs. Fruit Logistica dekt elke schakel van de AGF-sector en biedt een compleet beeld van de nieuwste innovaties, producten & diensten in de internationale toeleveringsketen van groenten en fruit. Het biedt uitstekende mogelijkheden tot netwerken en het opdoen van relevante kennis op het gebied van productie, transport, opslag, teeltsystemen en technologie voor overdekte tuinbouw. Zie de website van Fruit Logistica voor meer informatie.

De handelsmissie is ook toegankelijk voor deelnemers uit andere eilandgebieden van het Nederlands Koninkrijk, zoals Bonaire. Tijdens de beurs heeft de Nederlands Caribische delegatie uit de AGF-sector de mogelijkheid om waardevolle contacten te sluiten en kennis op te doen over het volledige spectrum van de sector op het gebied van verse groenten en fruit.

De kosten voor deelname bedragen €1700 per bedrijf, per persoon. Neem voor meer informatie contact met XcelBiz.