Apr 09
Nieuws

Join the Q&A-sessie | SIB Subsidie 16 april 2024

Droomt u van succesvol zakendoen in het buitenland? Daar kan de subsidie Support International Business (SIB) u bij helpen! Meld u nu aan voor onze eerste Q&A-sessie van dit jaar op 16 april. U hoort dan alles over de mogelijkheden, de voorwaarden en het aanvraagproces. Meld u aan.

Maak kennis met SIB
Wist u dat een Nederlandse mkb-onderneming met rechtspersoonlijkheid tot maar liefst € 6.500 per jaar SIB-subsidie kan krijgen?

De mogelijkheden van deze subsidie zijn niet bij alle ondernemers even bekend. Dat is jammer, want het kan u op verschillende manieren helpen met succesvol internationaal zakendoen. Daarom organiseren wij een sessie waarin u kunt kennismaken met deze subsidie.

Wat kunt u verwachten
Tijdens deze Q&A-sessie beantwoorden wij vragen over bijvoorbeeld:

  • De mogelijkheden die SIB biedt;;
  • De voorwaarden om een SIB-subsidie te krijgen;
  • Voor welke diensten of evenementen in het buitenland u SIB kunt gebruiken;
  • Hoe u een SIB-subsidie aanvraagt.

Verder behandelen wij vragen van deelnemers over de SIB-subsidie. U krijgt ook voorbeelden uit de praktijk; u hoort hoe andere ondernemers SIB hebben toegepast.

Programma

16:00 NL tijd: Deelsessie voor ondernemers met rechtspersoonlijkheid en adviseurs uit het Caribisch gebied (Engelstalig).

Voor wie
Wij nodigen mkb-ondernemers met rechtspersoonlijkheid (uit Nederland en het Caribisch gebied) uit die op zoek zijn naar mogelijkheden om hun afzetmarkt internationaal uit te breiden. Daarnaast richten we ons ook op adviseurs, coaches en intermediairs die ondernemers helpen met het aanvragen of gebruiken van de SIB-subsidie. Ook organisatoren van missies en beurzen zijn van harte welkom. Maakt u al gebruik van SIB en heeft u vragen over het vervolg? Doe dan ook mee aan de sessie.

Aanmelden en kosten
Meld u nu aan. De uiterste aanmelddatum is 15 april. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een MS Teams-link voor de sessie. Deelname is gratis. Voertaal van de eerste 2 sessies is Nederlands. De voertaal van de laatste sessie is Engels.

Meer weten?
Wilt u meer weten over dit evenement? Neem dan contact met ons op via sib@rvo.nl. Of bezoek de website www.rvo.nl.

Met vriendelijke groet,

Team SIB