Nov 01
Nieuws

Kandidaatstelling KvK-bestuur

Van 1 t/m 14 november 2017 is de kandidaatstelling voor het bestuur van de Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire opengesteld. Tijdens deze twee weken kunnen personen die zich kandidaat willen stellen voor een positie als bestuurder van de KvK de kans om hun kandidaatstelling in te leveren. De kandidaatstelling is een formulier waarop tenminste 15 handtekeningen staan van ondernemers die als official in het handelsregister staan opgenomen en op de kiezerslijst van 2017-2018 staan vermeld.

Voor het jaar 2018 is het bestuur op zoek naar een positie voor het Kleinbedrijf en een positie voor het Grootbedrijf. De positie is voor een periode van drie jaar. Voorwaarden om kandidaat te worden zijn dat de kandidaat tenminste 25 jaar oud moet zijn en tenminste twee jaren al op eiland moet zijn ingeschreven ten tijde van de kandidaatstelling.

Mochten er meer kandidaten zijn voor een functie dan vinden er verkiezingen plaats. Deze verkiezingen worden uitgeroepen door de Verkiezingscommissie van de KvK en vinden in december 2017 plaats. Indien het zover komt zal er via de media berichtgeving over komen.

Indien u meer informatie over de verkiezingen van de KvK wilt ontvangen dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de KvK via emailadres: bis@kvkbonaire.com. U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen bij de KvK aan de Kaya Amsterdam 23.