May 17
Nieuws

Kiosk-actie Isidel Beach Park Bonaire succesvol afgerond

Het Centrum voor Ondernemerschap (CvO), een programma van de Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire (KvK) en Bonaire Overheidsgebouwen (BOG) zijn verheugd om de drie winnaars van de recente ondernemerswedstijd ten behoeve van de Isidel Beach Park Bonaire ondersteuning aan te bieden. Het gaat om Zaida Meneses Capillo van ‘Tradiciones Peruanas BV Catering Factory Food & Drinks’, Francisco Zavala Guzman van ‘Zenterprices’ en Tim Tromp van ‘The Fat Dog’.

Deze lokale ondernemers bieden ieder unieke producten en diensten aan die bijdragen aan de diversiteit en duurzaamheid van de lokale economie. De drie winnaars, die uitblonken met hun creatieve en duurzame bedrijfsplannen, worden door de KvK ondersteund met workshops, trainingen en deelname aan de KvK Academy, die in de maand augustus van dit jaar, van start zal gaan. Ook ontvangen ze persoonlijke begeleiding en toegang tot een netwerk van ervaren ondernemers en professionals. Dit allemaal om te groeien met hun kiosk in de unieke omgeving van Isidel Beach Park Bonaire.

CvO en BOG zijn trots op de innovatieve geest van deze ondernemers en geloven dat hun succes zal bijdragen aan de economische ontwikkeling van Bonaire en een unieke bezoekerservaring in het Isidel Beach Park.

Voor meer informatie over de ondersteuning en activiteiten van het Centrum voor Ondernemerschap kunt u contact opnemen met de afdeling BIS van de KvK op telefoonnummer 7175595 of via de mail: ondernemerschap@kvkbonaire.com. Voor alle relevante informatie omtrent Isidel Beach Park Bonaire bezoek dan de website www.isidelbeachpark.com.