Jun 26
Nieuws

KVK Academy van start | Schrijf u nu in

De KvK Academy start op 29 en 30 augustus 2023, zowel in Papiamentu als in de Nederlandse taal indien er sprake is van genoeg aanmeldingen.

Het curriculum bevat de volgende onderdelen:
1. Wie is mijn klant
2. My Value Proposition
3. Marketing & Communicatie
4. CRM-Klantrelatie
5. Inkomstenstromen
6. Key Resources
7. De Perfecte Pitch
8. Samen sterk
9. Belasting
10. Financiering
11. Ondernemingsplan

Inschrijfformulier KvK Academy in het Nederlands | Schrijf u nu in

Formulario di inskripshon KvK Academy na Papiamentu | Inskribí awor!

Het inschrijfgeld voor deelname aan de cursus bedraagt $100,-. Hiervoor krijgen de deelnemers de volledige cursus, een introductiebijeenkomst, een afsluitende opdracht en een certificaat na afloop van de cursus. De cursus wordt tweewekelijks gegeven in de avonduren en soms op zaterdag in de trainingszaal van de Kamer van Koophandel aan de Kaya Amsterdam 23.

Doel van de KvK Academy is om het ondernemerschap op Bonaire te versterken en daarmee een bijdrage te leveren aan de fortificatie van de economie van Bonaire. De slogan van de KvK Academy die voor 3 E’s staat is: Educating & Empowering Entrepreneurs. De deelnemers aan de cursus zullen door gastdocenten van instellingen op Bonaire en medewerkers van de Kamer van Koophandel worden bijgeschoold op essentiële ondernemersvaardigheden.

Voor meer informatie over de KvK Academy kunt u contact opnemen met John Bijkerk of Pierre Perigault Monte (tel: 717 5595). Website adres: www.kvkbonaire.com