Dec 14
Nieuws

KvK enquete | Uw mening is van belang

๐Š๐ฏ๐Š ๐ž๐ง๐ช๐ฎ๐ž๐ญ๐ž | ๐”๐ฐ ๐ฆ๐ž๐ง๐ข๐ง๐  ๐ข๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐›๐ž๐ฅ๐š๐ง๐ . ๐Ÿค
ย 
Om uw behoeften als ondernemer beter te kunnen begrijpen, voert de Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire momenteel een onderzoek uit onder alle geregistreerde ondernemers middels een enquรชte. Op grond van de uitkomsten van deze enquรชte kunnen wij workshops, lezingen en/of webinars organiseren over onderwerpen die voor u relevant zijn. De KVK is tevens benieuwd naar hoe uw organisatie omgaat met de voorgenomen verhoging van het wettelijk minimumloon per 1 januari en 1 juli 2024.
ย 
Het invullen van de enquรชte neemt ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt om u in 2024 nog beter van dienst te kunnen zijn. Vanzelfsprekend zullen wij vertrouwelijk met de door u geleverde informatie omgaan.
ย 
Klik op de link om naar de vragenlijst te gaan. https://www.surveymonkey.com/r/KvK_Enquete_NL
ย 
Mocht u vragen hebben over dit onderzoek, dan kunt u een email sturen naar bis@kvkbonaire.com of u kunt bellen met telefoonnummer +599 717 5595.
ย 
Uw mening is van groot belang! Wij stellen uw medewerking daarom zeer op prijs.