Apr 16
Nieuws

Nieuwe wetgeving IAB BES in werking | Het beter beschermen van onze natuur en milieu

Nieuwe wetgeving IAB BES in werking | Het beter beschermen van onze natuur en milieu

Op 1 april jl. is de nieuwe wetgeving IAB BES in werking getreden. Het hoofddoel van deze nieuwe wetgeving is het beter beschermen van de natuur en het milieu op Bonaire. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van het Openbaar Lichaam Bonaire https://bonairegov.com/nieuwsoverzicht/artikel/nieuwe-wetgeving-iab-bes-in-werking

Informatiepunt Milieu voor al uw informatie over de nieuwe wetgeving
Het “Informatiepunt Milieu” is een samenwerking tussen het Openbaar Lichaam Bonaire, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de Kamer van Koophandel Bonaire en is gevestigd in het gebouw van de KvK. Het Informatiepunt Milieu kijkt er naar uit om ondernemers te ondersteunen en te voorzien van informatie over de wetgeving IAB BES. Dit zal gebeuren doormiddel van het informatie loket, informatiesessies en een tool welk in voorbereiding is om direct inzicht te geven onder welk type branche uw organisatie valt en wat er dient te gebeuren om aan de nieuwe wet te voldoen.

Het loket Informatiepunt Milieu is beschikbaar voor vragen van individuele bedrijven. Verder zal alle informatie via de informatiekanalen van de Kamer van Koophandel bekend gemaakt worden.

Het Informatiepunt Milieu is gevestigd in de lobby van de Kamer van Koophandel Bonaire aan de Kaya Amsterdam 23 en is dagelijks geopend van 8:00 tot 12:00.  Voor uitgebreide informatie kunt u de website www.infomilcn.com raadplegen.