Apr 18
Events

Join de handelsmissie naar Colombia van 11 tot 13 juni 2024

Entrepreneurs opgelet!
Bent u klaar om nieuwe kansen te grijpen en uw zakelijke horizon te verbreden? Ga met ons mee op een unieke handelsmissie gericht op het bevorderen van de samenwerking tussen Colombia en de BES-eilanden (Bonaire, St. Eustatius, Saba).

Wij heten u van harte welkom om deel te nemen aan de eerste handelsmissie van de BES-eilanden naar Bogotá, Colombia, die zal plaatsvinden van 11 tot 13 juni 2024. Registratie is open tot 10 mei.

Schrijf u in voor deze missie, vul onderstaand formulier in:
https://share.hsforms.com/1B-u-pL-nSECRTpAjtGiPMw4w6nv

Kosten handelsmissie alle organisatiekosten gedekt:
Dankzij de genereuze steun van de speciaal gezant van de BES-eilanden voor de EU, de VN en voor de economische ontwikkeling met Latijns-Amerika hoeven de deelnemers alleen hun reis-, accommodatie-, voedsel- en grondtransportkosten te dekken.

Georganiseerd door de speciaal gezant van de BES-eilanden bij de EU, de VN en voor economische ontwikkeling met Latijns-Amerika in samenwerking met de Kamer van Koophandel Bonaire, de Kamer van Koophandel van Statia en Saba, en Holland House Colombia. Is dit een kans die u niet wilt missen.

Wie moet meedoen?
De handelsmissie zal een speciale focus hebben op duurzame economische ontwikkeling tussen Colombia en de BES-eilanden, gericht op zowel export als import, in sectoren als toerisme, gastronomie, voedselzekerheid, landbouw, onderwijs & training, ICT, Business Process Outsourcing, digitale marketing , bouw- en algemene groothandels.

Waarom Deelnemen?

  • Alle organisatiekosten gedekt: Dankzij de genereuze steun van de speciaal gezant van de BES-eilanden voor de EU, de VN en voor de economische ontwikkeling met Latijns-Amerika hoeven deelnemers alleen hun reis-, accommodatie-, voedsel- en grondtransportkosten te dekken.
  • Ontdek lucratieve markten: Colombia, een van de snelst groeiende economieën van Latijns-Amerika, biedt een levendige markt met meer dan 50 miljoen consumenten en een snelgroeiende middenklasse.
  • Strategisch netwerken: bouw waardevolle relaties op en wissel inzichten uit met marktleiders uit zowel Colombia als de BES-eilanden.

Programma:

  • Direct Business Matchmaking: Dankzij het brede netwerk van Holland House Colombia kunt u in contact komen met de belangrijkste belanghebbenden en potentiële klanten via op maat gemaakte B2B-matchmakingsessies. Gepersonaliseerde ontmoetingen met relevante partners worden voor u georganiseerd in Bogotá, of indien gewenst en/of noodzakelijk ook in andere steden in Colombia.
  • Netwerkborrel: verdiep je netwerk en bestaande relaties met een borrel in de hand. Het organisatieteam organiseert netwerkborrels.
  • Rondleiding door Holland House Colombia: Maak kennis met de mogelijkheden die werken met Holland House Colombia u kan bieden.

Mis deze ongeëvenaarde kans niet om nieuwe wegen voor groei en samenwerking te verkennen!
Om u aan te melden voor deze missie dient u vóór 10 mei onderstaand formulier in te vullen:
https://share.hsforms.com/1B-u-pL-nSECRTpAjtGiPMw4w6nv

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met:

Holland Huis Colombia
Wessel Mol
proyectos2@hollandhouse-colombia.com

Kamer van Koophandel en Nijverheid van Bonaire
John Bijkerk
register@kvkbonaire.com

Kamer van Koophandel en Nijverheid van Sint Eustatius & Saba
Ebelene (Ebbie) Schmidt Hinds, voorzitter – Bestuur Kamer van Koophandel & Fabrieken Sint Eustatius & Saba
statia@statiasabachamber.com
statiadiscovery@yahoo.com