Nov 16
Nieuws

Blijf jezelf ontwikkelen met workshops van de KvK

Begin deze maand startte de KvK, in samenwerking met Black Curaçao, de workshops Glashelder Werken, Methode UseCLARK en Getting Things Done. Geslaagde workshops waar de focus lag op controle krijgen over je werkzaamheden en prettig en efficiënt werken zonder stress. De eerste sessie was gratis om deelnemers kennis te laten maken met de vervolgtrainingen die in de week daarop volgden. Wegens het succes van de workshops gaat de KvK in het nieuwe kalenderjaar met regelmaat soortgelijke workshops met top trainers en actuele onderwerpen organiseren. Naast gratis workshops zullen er ook meer betaalde workshops en trainingen komen, om zo hogere kwaliteit en exclusiviteit aan te kunnen bieden.

Voor november en december staan de volgende sessies nog op de planning:

Belastingdienst
Een informatiesessie met thema’s voor/ over:

  • starters
  • loonbelasting
  • inkomstenbelasting
  • buitenlandse artiestenbelasting
  • ABB en invordering

Holiday marketing
Een training waar je leert jouw kerstverkoop extra te stimuleren d.m.v. marketing gericht op de feestdagen. Deze workshop wordt in het Spaans gegeven.

Wil jij je kennis en kunde uitbreiden en jezelf verder ontwikkelingen? Houd voor het laatste nieuws over workshops en trainingen onze website en Facebook pagina in de gaten.