Feb 06
Nieuws

DE KAMER VAN KOOPHANDEL KIJKT TERUG NAAR EEN SUCCESVOLLE WORKHOP

De Kamer van Koophandel heeft op 1 februari voor maar liefst 45 geïnteresseerden de workshop ‘Make your business unshakable in 2023’ voor manager en leidinggevenden gehouden. In de door Ki Connect verzorgde workshop kregen de deelnemers verschillende tools mee om als veerkrachtige leiders hun kwaliteiten te identificeren. Deze kunnen zij afstemmen op de doelstellingen van hun bedrijf en daarmee ook nieuwe energie inblazen.

Samen met de trainers hebben de deelnemers aan hun eigen ‘growth book’ gewerkt. Onderwerpen als ‘Purposeful Hierarchy (doelgerichte hiërarchie) en ‘Flow Anchers’ (je eigen emoties herkennen) zijn de revue gepasseerd. Dit zijn zeer bruikbare tools die direct toepasbaar zijn. De enthousiaste reacties van de deelnemers en de waardering naar de trainers toe geven aan dat een degelijke workshop zeker voor herhaling vatbaar is.

De Kamer van Koophandel is zeer tevreden over deze bijeenkomst en zal zich blijven inzetten om sessies te organiseren die van toegevoegde waarde zijn voor alle soorten bedrijven en organisaties die in het Handelsregister staan ingeschreven. De Kamer spreekt ook haar dank uit aan de trainers van Ki Connect, Mingli Chung en Miyannou Winklaar, voor hun enthousiasme en uitstekende professionaliteit.

Wilt u op de hoogte blijven van wat voor workshops, cursussen of projecten de Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire dit jaar gaat aanbieden? Dan nodigen we u uit onze website en onze Facebook pagina in de gaten te houden.

U kunt ook contact opnemen met de Kamer van Koophandel op 717-5595 of een mail sturen naar bis@kvkbonaire.com.