Feb 08
Nieuws

Bezoek van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat aan de KvK Bonaire

Op donderdag 25 januari 2024 ontving de Kamer van Koophandel Bonaire (KvK) bezoek van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). Vertegenwoordiger van het EZK Mark Samuals heeft samen met Phar Martha (directeur KvK) en Pierre Perigault Monte (bedrijfsadviseur KvK) verschillende ondernemers bezocht om zo een beeld te krijgen hoe het ondernemerslandschap op Bonaire eruitziet.

Zo zijn zij gedurende de middag langs geweest bij Punta Blanku Farm, Kralendijk Ink en Daboussi Motors. De ondernemers vertelden over wat zij tot nu toe bereikt hebben, hun samenwerking met de overheid en andere ondernemers, investeringen die zij hebben gedaan en de uitdagingen en kansen van het ondernemen op het eiland.

Het ministerie van EZK heeft met interesse en belangstelling naar de ervaringen van de ondernemers geluisterd en reageerde erg positief over de ontwikkelingen die zij hebben doorgemaakt met hun ondernemingen. De KvK vindt het belangrijk om in contact te blijven met de ministeries om deze zo op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op het gebied van ondernemerschap op ons eiland.