Jul 06
Nieuws

Wil je jouw kans als ondernemer vergroten? Volg ons live op 15 juli om te horen hoe!

De KvK Academy is een opleiding van de Kamer van Koophandel Bonaire voor startende ondernemers. Met deze opleiding vergroot de ondernemer de kans om succesvol te ondernemen.

Ervaren trainers geven in 11 modules alle tools om het bedrijf vorm te geven en succesvol voort te zetten. De nieuwe ronde van lessen gaat in augustus 2021 weer beginnen. Om uit te leggen wat deze lessen inhouden vindt er een live informatie sessie op Facebook plaats op 15 juli van 18:00-19:00. Tijdens deze sessie wordt de startdatum bekend gemaakt, daarnaast verstrekken wij ook algemene informatie over bijvoorbeeld de kosten en op welke dagen de trainingen zullen plaatsvinden. Daarnaast kunnen potentiële deelnemers de trainers leren kennen en informatie krijgen over de modules. Dit is de ideale kans om vragen te stellen, dit geldt voor start-ups, mensen die zich aan het oriënteren zijn op het gebied van ondernemerschap, maar ook voor bestaande bedrijven die hun kennis willen bijspijkeren op bepaalde relevante onderwerpen.

We nodigen alle mogelijke deelnemers uit om deze live sessie te volgen en om actief mee te doen door het stellen van vragen via de live chat op 15 juli.

Volg ons live en maak kans om een gratis plek te verzilveren in KvK Academy!